Vista Print Reviews

36
54
0
1
0
Gemiddelde score
4/5 - 100 Reviews
avatar Leen

09/11/2017

- "Dankzij kortingcode voor een mooie prijs 2 fotodoeken kunnen bestellen. Mooi resultaat en ook nog eens 2 dagen sneller dan voorzien thuis ontvangen!" -

avatar Koen

07/10/2017

- "Stickers? Vistaprint. Uitstekende customerservice ook." -

avatar Gilles

07/10/2017

- "Heel vlotte verwerking van onze bestelling visitekaartjes en afgewerkt zoals beloofd op de website" -

avatar Cindy

26/09/2017

- "altijd tevreden van Vistaprint! Goede kwaliteit alleen de verzendingskosten zijn een beetje duur." -

avatar Kris

12/09/2017

- "iedere keer opnieuw laten wij onze visitekaartjes daar drukken, heel mooie kwaliteit en levering zoals je wil spoed, normaal of trage verzending volgens dat je ze vlug nodig hebt of niet" -

avatar Maxim

12/09/2017

- "Grote keuze en variatie 2e bestelling met weer zeer goeie service! Topwinkel!" -

avatar Maxim

08/09/2017

- "Heel goeie kwaliteit en content van mijn visitekaartjes. Heb slechts 1 MAAR dat was dat ik dringend mijn visitekaartjes nodig had. Had een iets chiquer model genomen dat mijn budget net aan kon, ga naar bestellen en zie dat je moet betalen voor de verzending en extra (3X) veel als je het rap wil laten leveren. Toch wel een minpunt. Iets dat ik in het vervolg op zal letten maar voor first timers wel goed om te weten" -

avatar Anke

07/09/2017

- "Groot assortiment, en snelle levering mogelijk! Tof om ook gepersonaliseerde kaarten, of uitnodigingen te maken." -

avatar Elyne

02/09/2017

- "voldoende keuze in het assortiment sterke prijs/kwaliteit snelle levering mogelijk " -

avatar Cindy

29/08/2017

- "Elk jaar maken wij hier onze kerstkaarten bij. Zijn altijd super mooi en de service is ook enorm goed. ook al heb je een probleem, ze helpen je uit de nood en doen mooie gestes..." -

avatar John

17/08/2017

- "Naamkaartjes maken met een preview ervan zodat je het nog even kan dubbelchecken. Top!" -

avatar ina

10/08/2017

- "Steeds heel tevreden van vistaprint. Goede service, sterke prijzen en mooie kwaliteit " -

avatar E

18/07/2017

- "Ik ben zeer tevreden met de naamkaartjes! Levering zoals beloofd." -

avatar Nicolas

11/07/2017

- "nog niet via earnieland besteld, wel elk jaar kalenders laten maken, vorig jaar zeer slechte afdrukken gekregen, MAAR ZONDER PROBLEMEN DE DAG ERNA NIEUWE ONTVANGEN!! super service!" -

avatar Kris

20/06/2017

- "levering snel of traag zoals je zelf verkiest, van in het begin al altijd onze visitekaartjes daar besteld en blijven daar bestellen, goed en goedkoop!!" -

avatar Jill

13/04/2017

- "Zeer tevreden over deze website. Ik heb reeds verjaardagsuitnodigingen, uitnodigingen van onze bruiloft, fotoboeken, gepersonaliseerde balpennen ed. via Vistaprint besteld. De afgeleverde producten zijn steeds in uitstekende staat." -

avatar Kevin

15/02/2017

- "Goede website, eenvoudig in gebruik en prijs/kwaliteit is dik in orde!" -

avatar Michael

12/12/2016

- "altijd suppertevreden" -

avatar Sarah

22/11/2016

- "Echt leuke website die je veel opties toe laat, zeer tevreden van de enveloppestickers dat ik hier besteld had :)" -

avatar Jo

25/09/2016

- "Ze proberen je vanalles te verkopen, en je kan best zien dat je een kortingscode te pakken krijgt. Maar de kwaliteit van de producten is goed en ze zijn betrouwbaar. " -