Zalando Lounge Reviews

36
46
3
0
3
Gemiddelde score
4/5 - 89 Reviews
avatar Stephanie

14/05/2019

- "Al iedere keer zeer tevreden. Ook retourneren gaat supervlot!" -

avatar Melissa

08/05/2019

- "Snelle levering, toffe merken, supergoede klantenservice en betaalbare prijzen! Een aanrader!" -

avatar Merita

03/05/2019

- "snelle leveringen gehad, goede prijs kwaliteit!" -

avatar Matthias

02/05/2019

- "jammer dat de 'gewone' zalando er niet bij staat" -

avatar Merita

13/04/2019

- "Leuke verkopen, grote kortingen en heel snel geleverd! Top!" -

avatar Svitlana

03/04/2019

- "Nog nooit slechte ervaring gehad. De klantenservice is goed bereikbaar en helpt graag bij problemen. Zonder problemen kunnen terug sturen. Terugbetalingen via PayPal worden snel gedaan. Bedankt Zalando Lounge ik ben dik tevreden!" -

avatar Yumi

21/03/2019

- "top winkel. super" -

avatar Levi

12/03/2019

- "Sla je slag, zeer competitieve prijzen en. Oprechte service na verkoop." -

avatar Vanderheijden

08/03/2019

- "Ik was al altijd fan van zalando lounge, nu ik er ook nog eens extra korting mee kan sparen door via aernieland aankopen te doen, ben ik nog meer fan! Een aanrader voor iedereen die graag online shopt ;-)" -

avatar Yumi

08/03/2019

- "veel content. Superleuke shop" -

avatar Marlies

19/02/2019

- "Mooie acties!" -

avatar Katrien

15/02/2019

- "dure merken aan veel goedkopere prijs, jammer genoeg besteld zonder earnieland, te laat gezien dat het hier ook tussen stond anders ook nog een mooie extra korting gehad" -

avatar Michaël

10/02/2019

- "Een hele duidelijke website met steeds koopjes. Ze verkopen goede kwaliteitsmerken. De opvolgingen van de bestelling tot de levering verloopt prima." -

avatar Xenia

05/02/2019

- "Altijd leuke koopjes, grote fan" -

avatar lieve

04/02/2019

- "diegenen die Earnie niet gebruiken hebben brute pech vind ik !" -

avatar Vincent

20/12/2018

- "Steeds goede deals te vinden. Soort van online outlet per merk. Wel spijtig dat er verzendkosten aangerekend worden." -

avatar Melissa

14/12/2018

- "Toffe webshop met leuke merken, snelle levering en goede prijzen!" -

avatar Tamara

13/12/2018

- "leuk om zo aankopen te doen :-)" -

avatar Cathy

13/12/2018

- "Voor de eerste keer besteld en nu afwachten" -

avatar Aranka

12/12/2018

- "Super koopjes op soms dure merken. Extra korting met earnieland! Super." -